ÉRDRŐL IS ÁTMEHET: Új kormányablakban intézhetik az ügyeket Törökbálinton
2019. január 22. írta: Cseri Pali

ÉRDRŐL IS ÁTMEHET: Új kormányablakban intézhetik az ügyeket Törökbálinton

ablakkormany.jpg

A városháza épületében megnyílt kormányablak az Épkar Zrt. és a Zeron Zrt. közös munkájával valósult meg, és csaknem 60 négyzetméteren várja az ügyfeleket. Átadták az új kormányablakot Törökbálinton, amely a tavaly nyáron elkészült városháza épületében nyílt meg. A teljes beruházás több mint egymilliárd forintból valósult meg, az Épkar Zrt. és a Zeron Zrt. közös kivitelezésében.

A kormányablakban közel 60 négyzetméteres ügyfélteret alakítottak ki az ügyintézéshez egy csaknem 40 négyzetméteres munkatérrel, ezen kívül több iroda és irattár is létesült az intézményben.

A környező településeket is szolgálja a kormányablak

A projekt  célja az elintézendő ügyek számának csökkentése és az ügyintézés színvonalának emelése.

A most megnyitott törökbálinti kormányablak nagyban segíti a környező településeken, többek közt a Sóskúton és Pusztazámoron élőket is. Tavaly összesen 13,5 millió ügyfél kereste fel a kormányablakokat, az átlagos ügyintézési idő 8 perc, a várakozási idő pedig átlagosan 15 perc volt.

(magyarépítők)

 

Fotó: magyarepitok.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4714581540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása