KIAKADTAK A SAJÁT ÉRDI HÍVEK IS BÁCS “TAKNYOZÓ” PISTÁRA? A helyi lakásmédiában mosakodik
2019. február 07. írta: Cseri Pali

KIAKADTAK A SAJÁT ÉRDI HÍVEK IS BÁCS “TAKNYOZÓ” PISTÁRA? A helyi lakásmédiában mosakodik

bacs-produkcio-erdtv.jpg

Ún. “Villáminterjút” közölt, a horror pénzből kistafírozott helyi média a legutóbbi közgyűlés kapcsán trágárságokat ontó Bács István alpolgármesterrel.

Mire is jó egy ilyen sajtóoperátori gyülekezet, ugye, ugye.

Néhány nappal ezelőtti cikkünkben mi is megemlékeztünk, milyen ékes szólással folyt ki Pista száján a nem túl gusztusos folyadékok tömkelege, amellyel az 5 ellenzéki képviselőből 4-et illetett. Kihagyva ebből a Jobbikból szökött, volt fideszes Pulai “egyetértek a fideszesekkel” Edinát.

Az interjúban elmondta az alpolgármester, hogy nem bánta meg a dolgot, a képviselők jellemzését fenntartja, az ominózus váladékos kifejezéseket pedig, ugyebár idézte. Mondjuk a takony ez alól kivétel (a szerk. megjegyzése).

Mondjuk azt kifejezetten mulatságos volt olvasni a “Gányügyi népbiztostól” , hogy az ellenzéki képviselők Érd DESTABILIZÁLÁSÁBAN érdekeltek, bármit is jelentsen az szerintük. Lehet, hogy csak el kellene látogatni néhány helyszínre, karöltve a szaván csüngő sajtómunkásokkal és láthatnák, hogy már kellőképpen destabilizálódtak például az utak Érden. És akkor például a CSATORNAPÉNZEK elszámolásának destabilizálódásáról ne is beszéljünk.

Azt ígéri, hogy ilyen csúnyán nem fog beszélni, de azért aki látta, az szkeptikus benne, hiszen ha ennyire nem bírja a stresszt, akkor sok jóra nem számíthatunk.

 

A fotó illusztráció

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr814612930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása