MA, FINESZES ÉRDI HIVATALI FÓRUM: Személyesen szavazhat a Szent István híd forgalmáról
2019. március 04. írta: BoldogÉ

MA, FINESZES ÉRDI HIVATALI FÓRUM: Személyesen szavazhat a Szent István híd forgalmáról

szentistvanhid-magyarepitok-hu.jpg

Március 4-én, azaz MA 17:30-kor lakossági fórumot tartanak a Szent István híd közelében lévő utcákat érintő forgalomtechnikai megoldásokról.

A Szent István híd átadása óta eltelt 6 hónap tapasztalatai alapján a Polgármesteri Hivatal munkatársai több javaslatot készítettek a lakóutcák lehetséges forgalomtechnikájára.

Konkrétan 3 részterület tekintetében ígérik, hogy a döntést az ott élők javaslatai alapján hozzuk meg.

Ezen részterületek:

- Rákóczi Ferenc és a Hunyadi János utcák a Nagy Lajos utca és Szent Ist-ván út között, valamint a Nagy Lajos utca a Rákóczi Ferenc és a Kossuth Lajos utca között

- a Szent István út – Kossuth Lajos utca – a Vörösmarti Mihály utca és a 40-es vasútvonal által határolt területek

- a Hivatalnok utca az Elöljáró utca és az Előadó utca között

A lakossági fórumon a Hivatal munkatársai több javaslatot fognak bemutatni, de a helyszínen is előadhatók lakossági észrevételek, amiket szintén mindenki megismerhet.

A csavar ott jön elő, hogy a fórumon szavazást tartanak, amelyen az érintett területeken állandó lakcímmel bejelentett lakosok vehetnek részt. A legnagyobb támogatást elnyerő javaslatot fogják megvalósítani.

Aki “csupán” arra közlekedik, annak nem kellene a vélemyét figyelembe venni?

Az eddigi javaslatok megtekinthetők ezen a linken!

Helyszín: Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium

Menjenek el minél többen!

címlap: magyarepitok.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2614667063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laszloné Ketyi 2019.03.15. 16:07:27

Van megoldás hogy Érd olyan legyen olyan amilyennek szeretnénk! Parkvårosi kis utcában lakom a forgalom nagy trėler kamion szgk . Minden mi szem szájnak ingere . A közlekedés közvillágítás megoldåsait kérjük képviselönktöl lassan KETTÖ ÉVE . Képviselönk V.J. mellėbeszéléssel mególdja. DE ITT A MEGOLDÁS ! KÖLTÖZZÖN EGY "SÚLYOS" EMBER AZ ÚTCÁBA. Mit mi nem tudtunk elintézni azt az új költözö érkezése elött FÉNYÁRBAN úszik az utca igaz nem ott ahol mi kértük mi 1 db lámpát kértünk . Az új költözö véletlenül egy fél utcányit kapott. TEHÁT A MEGOLDÁS MINDEN UTCÁBA "SÚLYOS NAGY EMBERT" Köszönjük V. J. képviselönknek hogy még vállaszra sem méltat de vannak még "jó akkaratú emberek"
süti beállítások módosítása