CSAK HOLNAP, IGAZÁN BELEERŐSÍT A TAVASZ! Érden is menjen kirándulni
2019. március 16. írta: BoldogÉ

CSAK HOLNAP, IGAZÁN BELEERŐSÍT A TAVASZ! Érden is menjen kirándulni

idojaras.jpg

Vasárnap túlnyomóan napos időre számíthatunk csapadék nélkül. A délnyugati, déli szelet nagy területen élénk, elsősorban a Dunántúl nyugati részén pedig erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között várható.

Hétfőn már nem vár ránk ilyen jó idő, északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de az Alföldön még több órára kisüthet a nap. Napközben a Dunántúlon több helyen, az Északi-középhegység területén helyenként alakulhat ki eső, záporeső, majd késő este már délkeleten is lehet csapadék. Az északnyugatira forduló szél többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 18 fok között valószínű, északnyugaton lesz napközben a hűvösebb, délkeleten a melegebb.

Kedden többnyire erősen felhős idő várható, szórványosan valószínű eső, záporeső. Északnyugaton a nap második felében már nagyobb területen szakadozhat, csökkenhet a felhőzet, itt a legkisebb a csapadék esélye. Az északnyugati, északi szél élénk, helyenként erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között valószínű.

Szerdára eleinte többnyire erősen felhős időt jósolnak, majd később mindenütt felszakadozik, csökken a felhőzet. Napközben a gomolyfelhő-képződés mellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Éjszaka helyenként zápor előfordulhat, majd napközben már számottevő csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szelet többfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között valószínű.

Csütörtökön általában kevés lesz a felhő, sok napsütésre számíthatunk, csapadék nem várható. Az északi, északkeleti szél többfelé megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között valószínű.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3114692604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása