HÉTFŐTŐL ÚJRA ÉL A KELENFÖLD-SZÁZHALOMBATTA VONAL! Cserébe vasárnaptól a Nagytétényi úti vasúti átjáró ZÁRVA!
2019. március 28. írta: BoldogÉ

HÉTFŐTŐL ÚJRA ÉL A KELENFÖLD-SZÁZHALOMBATTA VONAL! Cserébe vasárnaptól a Nagytétényi úti vasúti átjáró ZÁRVA!

nagytetenyi-vasutiatjarolezaras.jpg

A Kelenföld - Százhalombatta vonalszakasz vasúti pályájának illetve a hozzá kapcsolódó létesítmények korszerűsítésének projektje keretében ideiglenesen lezárják a Nagytétényi úti szintbeni útátjárót.

Hétfőn, azaz április 1-jén megindul a vonatközlekedés a Kelenföld-Százhalombatta vonalszakaszon. A Nagytétényi úti szintbeni vasúti átjáró lezárásra kerül a biztosítóberendezésének (fénysorompó) tesztüzeme miatt.

A tesztüzem során vasárnap 12.00 és április 16-a 09:00 között a Nagytétényi úti útátjárót lezárják a forgalom elől. Ennek ideje alatt az átkelés a lezárt útátjáróban a gyalogos és kerékpáros forgalom számára szigorúan tilos és balesetveszélyes.

 gyalogos és kerékpáros forgalom átvezetése, valamint a közúti közlekedés számára a lezárás ideje alatt a javasolt és kitáblázott kerülőút, a Dózsa György út.

A lezárás ideje alatt türelmüket és megértésüket köszönjük.

A Kelenföld – Százhalombatta vonalszakasz vasúti pálya és kapcsolódó létesítmények korszerűsítése projekt a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósul meg.  A fejlesztés részeként 20,5 km hosszan a vasúti pálya teljes átépítése, korszerűsítése történik. A pálya nagyrészt 120 km/h pályasebességgel lesz járható 225 kN tengelyterhelés mellett. Az állomásokon és megállóhelyeken 55 cm magas peronok, peronaluljárók, rámpák, liftek, perontetők épülnek korszerű térvilágítás rendszerrel.

A felsővezetékrendszer teljes hosszban átépül.

(nif)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1214725189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása