VESZÉLYES TERMÉKRE FIGYELMEZTETNEK: Ha ilyet vett az Aldiban, ne használja
2019. április 24. írta: Cseri Pali

VESZÉLYES TERMÉKRE FIGYELMEZTETNEK: Ha ilyet vett az Aldiban, ne használja

sodastar.png

Az osztrák előállítású, SODASTAR szódagép használata során, a széndioxid beengedésénél az üvegen repedés keletkezhet, amely sérülést okozhat. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a RASFF rendszeren keresztül értesült a riasztásról.

Magyarországra az Aldi áruházlánchoz érkezett a problémás termékből.

Az érintett termékek azonosító adatai:

Termék neve: SODASTAR szódagép üvegpalackja

A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy amennyiben rendelkeznek a fenti termékkel, ne használják azt.

Az Aldi a honlapján közzétett információ szerint a visszahívásban érintett üvegpalackot 3 db PET palackra cseréli, vagy a szódagépet blokk nélkül is visszavásárolja. A termék forgalmazását felfüggesztette.

(nébih)

Fotó: nebih.hu

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4414783258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása