ELŐKERÜLT AZ ELTŰNT 17 ÉVES LÁNY ÉS AZ APJA: Dunavarsányban találták meg őket
2019. április 25. írta: Cseri Pali

ELŐKERÜLT AZ ELTŰNT 17 ÉVES LÁNY ÉS AZ APJA: Dunavarsányban találták meg őket

eltuntek.jpg

A szigetszentmiklósi rendőrök Dunavarsányban találták meg az eltűntként keresett férfit és lányát.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat egy 48 éves dunavarsányi férfi és 17 éves lánya ügyében, akik április 21-én otthonukból ismeretlen helyre távoztak.

A szigetszentmiklósi rendőrök  április 23-án 12 óra 30 perc körüli időben Dunavarsány külterületén figyeltek fel a gyalogosan közlekedő apára és lányára. A férfit és gyermekét előállították a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol megkezdték meghallgatásukat eltűnésükkel összefüggésben.

Az elsődleges adatok szerint sem a férfi, sem a lánya sérelmére nem történt bűncselekmény eltűnésük ideje alatt.

 

Fotó: police.hu

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1714785520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása