NEM TANÍTANAK MAJD ÉRDEN  SEM? Sztrájkot hirdetett az egyik pedagógusszakszervezet
2019. május 01. írta: Cseri Pali

NEM TANÍTANAK MAJD ÉRDEN SEM? Sztrájkot hirdetett az egyik pedagógusszakszervezet

iskola_sztrjk_0.jpg

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke a Városligetben tartott beszédében jelentette be: egynapos ágazati munkabeszüntetést terveznek május 29-re.

Május 1-jei beszédében jelentette be Szűcs Tamás a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke, hogy május 29-re ágazati sztrájkot kezdeményeznek.

Szűcs úgy fogalmazott: elvárja mindenkitől, aki még hisz, hogy vegyen részt a munkabeszüntetésben. Szerinte ez nem lesz elegendő ahhoz – ha egyáltalán meg tudják tartani –, hogy kényszerítse a kormányt, de nagyon erős figyelmeztetés lehet, ha minél többen vállalják a részvételt.

Az érdekképviselet elnöke arról beszélt, hogy hatalmas erővel kell küzdeni a manipulatív, és nagyon erős hatalommal szemben, amely minden eszközt megragad, hogy a multik és saját érdekei alá rendeljék az embereket. Szerinte a hatalom minden eszközt bevet majd annak érdekében is, hogy megakadályozza a sztrájkot.

(via Mérce)

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr914798350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása