SZIKRÁZÓ HÉTVÉGÉNK LESZ ÉRDEN! Menjetek kirándulni
2019. május 24. írta: BoldogÉ

SZIKRÁZÓ HÉTVÉGÉNK LESZ ÉRDEN! Menjetek kirándulni

napsutes.jpg

Az Országos Meteorológia Szolgálat szerint:

Holnap reggelre fokozatosan csökken a felhőzet, hajnalban nyugaton gyengén, keleten közepesen felhős idő várható. Ma késő estig a keleti tájakon még előfordulhat egy-egy zápor, ezt követően csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 13 fok között alakul, keleten az enyhébb értékekkel.

Szombaton hétágra fog sütni a nap a fátyol- és gomolyfelhők mellett. A délután folyamán a nyugati határvidéken sem lehet kizárni egy-egy zápor, zivatar kialakulását. Az északnyugati szél többször megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű.

Holnapután, azaz vasárnap a gomolyfelhő-képződés és délután délnyugat felől megnövekvő fátyolfelhőzet mellett sok napsütésre számíthatunk. Helyenként - elsősorban északkeleten és északnyugaton - záporeső kialakulhat, egy-egy zivatar is lehet. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 26 fok között alakul.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2814856992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása