MIÉRT SZAVAZZ A MOMENTUMRA ÉRDEN IS: Európa vagy Orbán, ez itt a kérdés!
2019. május 26. írta: BoldogÉ

MIÉRT SZAVAZZ A MOMENTUMRA ÉRDEN IS: Európa vagy Orbán, ez itt a kérdés!

momentum-epvalasztas2019.jpg

A Momentum szerint ez egy Orbán ellenes szavazás, vagyis a kérdés egyszerű: Orbán vagy Európa?

Orbán Viktor és a Fidesz politikája miatt egyre csak távolodunk Európától, míg a Fideszt felfüggesztették saját pártcsaládjában is, a Momentum szövetségesei a francia, holland vagy dán kormányokban ülnek és közösen dolgoznak egy egységes Európáért, hisz külön-külön kicsik és gyengék, együtt azonban nagyok és erősek vagyunk.  Május 26-án azt kell eldöntenünk, hogy egy széthúzó és gyenge, vagy egy összetartó és erős Európát szeretnénk a jövőben.

A kormány támogatásával azt is kockáztatjuk, hogy végleg elzárják hazánk elől az uniós forrásokat. Meg kell gátolnunk, hogy a Fidesz és holdudvara továbbra is az európai adófizetők pénzén gazdagodjon és építsen térköveket meg kilátókat, miközben a kórházaink omladoznak. Hogy ezt a lopást meggátoljuk, a Momentum szerint több intézkedés szükséges.

Szükséges, hogy Magyarország csatlakozzon az Európai Ügyészséghez, amely felügyeli az uniós pénzek elköltését, és a magyar ügyészség helyett is eljárást indít a korrupt politikusokkal szemben. Szükséges, hogy azokban az országokban, amelyek nem felelnek meg a jogállami kritériumoknak, közvetlenül az Európai Bizottság ossza szét az uniós forrásokat, ezzel kivéve a korrupt kormányok kezéből a pénzek ellopásának lehetőségét. Végül pedig szükség van arra, hogy az uniós pénzek olyan ügyekre menjenek, amelyek az ország fejlődését szolgálják, lehetőséget sem adva annak, hogy azokat stadionokra és 40 centis kilátókra költsék. Értelmetlen beruházások helyett költsük az EU-s pénzeket csak kórházakra, iskolákra és munkahelyekre!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8314862220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása