75(!) ÉVES PAPA AKART KÉSELNI ÉRDEN A PÉKSÉG ELŐTT! Bent az üzletben folytatta a garázdálkodás
2019. június 12. írta: BoldogÉ

75(!) ÉVES PAPA AKART KÉSELNI ÉRDEN A PÉKSÉG ELŐTT! Bent az üzletben folytatta a garázdálkodás

nyugdijas-kessel-shutterstock.jpg

Az érdi rendőrök elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki egy helyi idős férfit.

A 75 éves férfi tegnap délután 6 óra körül Érden, a Bajcsy-Zsilinszky úton található egyik pékség előtt előkapta kését és megfenyegette a sértettet. Ezt követően a pékségbe utánament, ahol újra dulakodni kezdett az illetővel, amelynek következtében a férfi ruházata elszakadt. Az eset után a sértett bejelentést tett a rendőrségen, ami után a kiérkező rendőrök a helyszín közelében elfogták a 75 éves férfit, akit az Érdi Rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak.

A gyanúsított ellen az Érdi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6514891224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása