KÉPEK AZ ÉJSZAKAI, ÉRDI HALÁLOS BALESETRŐL! Fának csattant az egyik autó
2019. június 19. írta: BoldogÉ

KÉPEK AZ ÉJSZAKAI, ÉRDI HALÁLOS BALESETRŐL! Fának csattant az egyik autó

halalosbaleset-erdnel-m0-01.jpg

A tegnap esti érdi balesetnek három sérültje is van.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt tegnap este 8-kor kor az M0-ás autóút 5+300-as kilométerszelvényében, Érd külterületén, az M7-es autópálya felől az M5-ös irányába haladó oldalon.

A szemle adatai alapján megállapítást nyert, hogy a leállósávban műszaki hiba miatt egy német felségjelzésű VW Golf állt. Tőle mintegy 150 méterre hátrébb egy szlovák felségjelzésű teherautó állt meg, szintén műszaki hiba miatt. Majd egy osztrák felségjelzésű Mercedes személyautó ütközött neki hátulról a teherautónak, és sodródott neki a VW Golfnak, aminek német utasai az autó mellett álltak. A nagy erejű ütközés következtében egyiküket elsodorta. A német férfi a helyszínen életét vesztette. A másik férfi nem sérült meg.

halalosbaleset-erdnel-m0-02.jpg

A Mercedes az ütközést követően egy fának csapódva állt meg. Abban hárman utaztak, mindegyikük megsérült.

Éjjel fél 2-kor adott ki közleményt a rendőrség, hogy ismét valamennyi sáv járható Érdnél, vagyis befejezték a helyszínelés.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5914901238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása