ORDAS NAGY KAMU TERJED A FACEBOOK-LETILTÁSOKRÓL: Érden se küldd tovább
2019. június 19. írta: Cseri Pali

ORDAS NAGY KAMU TERJED A FACEBOOK-LETILTÁSOKRÓL: Érden se küldd tovább

facebook.png

Ezerszám tiltja le a magyar embereket a Facebook - máris szárnyra kelt egy hatalmas kamu az okáról.

Korábban mi is megírtuk, két napja egyre több magyra panaszkodik arról, hogy a közösségi oldal letiltotta őket. A probléma ráadásul a Twitteren és az Instagramon is megjelent. A legnagyobb magyar influencerek követőinek a száma is folyamatos csökkenésnek indult, ami azt támasztja alá, jelentős tisztogatás folyik a közösségi oldalon.

Hogy kiket és miért törölnek? - hivatalosan még nem közölték.

Az azonban már bizonyos, hogy a Facebook akciójának farvízén rögtön szárnyra kelt egy üzenet, amelyben személyesen Mark Zuckerberg ad magyarázatot, és kéri arra a felhasználókat, küldjék tovább sorait. Sajnos ezt rengetegen meg is teszik, annak ellenére is, hogy az egész levél úgy sántít, ahogy van. Mondjuk ki: kamu!

Szó szerint közli a portál:

face_1.png

(twn)

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2314901778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása