BRUTÁLIS TINÉDZSER ÉRDEN! 13 évesen egy magatehetetlen, tolószékeset vert biciklijével, még a gyógyszereit is elvette
2019. június 24. írta: BoldogÉ

BRUTÁLIS TINÉDZSER ÉRDEN! 13 évesen egy magatehetetlen, tolószékeset vert biciklijével, még a gyógyszereit is elvette

utca-kerekesszekestutlegelt-bors-hu.jpg

Szerdán tárgyalja az érdi bíróság a kegyetlen tinédzser ügyét.

A 13 és fél éves (!) vádlott tavaly november 6-án a délutáni órákban észrevett egy mozgásában korlátozott, süket, kerekesszékkel közlekedő embert, aki miután vásárolt, utána a pénzét a nyakába akasztott táskájába visszatette. A vádlott kerékpárral követte a sértettet, majd amikor a sértett mellé ért a kerekes székkel együtt felborította.

A földön magatehetetlenül fekvő sértett nyakából kitépte a táskáját. Ez nem volt elég neki, a táskából kivette a sértett pénztárcáját, elvette a gyógyszereit a táskát pedig visszadobta, majd a végén még kerékpárját megemelve a hátsó kerekével ütlegelni kezdte a földön fekvő sértettet, majd távozott a helyszínről.

A szerdai napon kezdődik a bírósági szakasz, a tinédzsert börtönbüntetésre is ítélhetik.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr314909688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása