MEGMENEKÜLT KÉT ÉRDI ÓVODA A FOCIPÁLYA ÉPÍTÉSTŐL! Elbénázták a pályázatot az illetékesek
2019. június 24. írta: BoldogÉ

MEGMENEKÜLT KÉT ÉRDI ÓVODA A FOCIPÁLYA ÉPÍTÉSTŐL! Elbénázták a pályázatot az illetékesek

foci-kesport-hu.jpeg

Tavalyi év végén, a Magyar Labdarúgó Szövetség által meghirdetett Óvodai Pályaépítési Programra pályázatot nyújtottak be városunk mindenhez IS értő vezetői.

A pályázat a „Grundméretű műfüves óvodai labdarúgó pálya építése” címet viselő lehetőséget ragadta volna meg az alábbi ovikban:

- Érdi Kincses Óvoda – Edit u. 3.

- Érdi Kincses Óvoda – Fácán Tagóvoda, Fácán köz 33.,

- Érdi Szivárvány Óvoda Erdőszéle Tagóvoda – Favágó u. 63.

- Érdi Szivárvány Óvoda Kisfenyves Tagóvoda – Erkel Ferenc u. 4.

A jóképességű pályázatírók számára nem derült ki, hogy nem minden létesítmény alkalmas ilyen pálya építésére, ahogy most Érd Bandi bá-ja fogalmaz előterjesztésében:

“A pályázat benyújtását követően derült fény arra, hogy az Edit utca 3. és a Favágó utca 63. szám alatti ingatlanok mégsem alkalmasak a műfüves óvodai labdarúgó pálya megvalósítására.”

Mi történt a területtel?

Elhordták az ovisok? Megették? Vagy esetleg Mészáros Lőrinc gyerekei megelőzték az MLSZ-t és letérkövezték a pálya helyét? Tényleg ennyire dilettánsok intézik az ügyeket?

Mondjuk pénz nem veszik el, mivel szerződéskötésre még nem került sor, így a pályázatot sem szükséges módosítani (mondjuk így elég komolytalannak tűnik a pályázat, hogy “jó lesz az úgy is”). A pályákra fordítandó 3 és fél milliónak meg keresnek más helyet.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2214910008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása