VALAKI SZÓLJON BANDI BÁ-NAK, EGYRE LEJJEBB KERÜL! Érd polgármestere nem sajtó-, hanem félretájékoztatót tart
2019. július 11. írta: BoldogÉ

VALAKI SZÓLJON BANDI BÁ-NAK, EGYRE LEJJEBB KERÜL! Érd polgármestere nem sajtó-, hanem félretájékoztatót tart

tma-nephulyites.jpg

Mindig van lejjebb és erre Érd Bandi bácsija rendszeresen szolgáltat élő példával.

Tegnapi szokásos heti sajtótájékozóján polgármesterünk büszkén jelentetett be:

 „A Modern Városok Program keretében nyáron három építmény, a Batthyány, a Kós és a Fenyves-parkvárosi iskola alapkövét heteken belül leteszik a közbeszerzések lezajlottak, megvan a forrás is.” 

Csak egy hetet csúszott a polgi, ugyanis akkor “ünnepelhettük”, hogy 2015 július 3-án aláírták  a támgatási szerződést egy 40 milliárdos összegről és most ott tartunk, hogy 4 év után leteszik az alapköveket. 

Gyönyörű! Igazi T. Mészáros tempó. Polgi most tapsolnunk kellene, vagy örömünkbe csapkodjuk a földhöz a fenekünket? Majd kérdezzük meg ettől a nagydarab általában nyugodt embertől: mi a fenék csinált négy évig? Merre járt?

Vagy öröljünk annak, hogy 3,5 milliárd helyett 6milliárd+ÁFA-ba kerül a Fenyves-parkvárosi iskola?

Emlékszik, hogy négy évvel ezelőtt miket mondott? Csak néhányat idéznék?

”A hamarosan megépülő 200 hektáros ipari park jelentős munkahelyteremtésre, adóbevétel-növelésre ad lehetőséget. Fontos fejlesztés lesz az ófalusi–Duna-parti gyógy-, sport-, illetve kulturális-turisztikai beruházás is. Tervezzük egy szálloda-, edzőcsarnok- és sport rehabilitációs komplexum felépítését is az Érd Aréna melletti területen.” 

Nem örülünk annak, hogy eddig ezekből semmi sem valósult meg, cserébe van egy nyugodt, de tehetetlen polgármesterünk.

A tegnapi sajtótájékoztatón aztán Bandi bá jó kedvűen így folytatta:

”2006 óta több, mint 70 kilométer új utat építettünk a városban, és most is zajlanak a munkálatok. Ugyanakkor még közel 300 kilométer földút van a városban – ezek kátyúzását, zúzott kővel való javítását folyamatosan végezzük. Aradszki András országgyűlési képviselővel mindent megteszünk azért, hogy megkapjuk azt a hatvanmilliárd forintos forrást, amire annak idején Kósa Lajos miniszter úr tett ígéretet.”

Szépen  vagyunk: 13 év alatt 70 km aszfaltburkolat. A legutóbbi közgyűlésen maga Simó alpolgármester úr szerint készült el 50 km a csatornaberuházás pénzéből (a legutóbbi közgyűlésen itt megnézhető, 2:11:08 körül). Az a bizonyos  „B” program keretében, ami a lakossági hozzájárulásokból valósult meg. Bizony. Tessék megköszöni az  érdi lakosoknak. Nem illik ködösíteni: csak őszintén, csak az igazat.

Ezek szerint, ha nem a lakosság pénzéből építünk, akkor mindössze 20km-nyi új út volt a teljesítmény 13 év alatt, 1,5 km/év.  Ehhez gratulálni kell? 

Bandi bá! Kell ezt még erőltetni, ennyi süket dumát lenyomni! 

Ha még mindig lobbizni kell azért az állítólagos a 60 milliárdért, akkor Ön is tudta, hogy ez az első pillanatban is hazugság volt. Most újra elkezdi?! Még belerángatja az Aradszki képviselőt is? Azt a rendes keresztény ember? Tényleg ezt érdemli?

Emlékszik még Bandi bá, hogy 2014. októberében a kampány során (a Fideszes  honlapon) élőben mondta az érdiek arcába: „ KÉSZ A CSATORNA, JÖN AZ ÚTÉPÍTÉS!” Látjuk. 

Sajnálhatjuk, hogy ide jutott egy ilyen nagydarab és általában nyugodt ember! Egyre  idegesebb mostanában. 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7114937504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása