ÉRDI HALÁSZLÉPARTY MOST SZOMBATON!
2019. július 17. írta: Rát Mátyás

ÉRDI HALÁSZLÉPARTY MOST SZOMBATON!

halaszle_190716.jpgJúlius 20-án tartja halászlé partival egybekötött családi napját az Érd és Környéke Horgászegyesület, amire szeretettel várják a baráti társaságokat, családokat – akár a főzőversenyre jelentkeznek, akár a közös, száz literes kondérban főzött halászléből kóstolnának.

A Duna-parti, volt téglagyár melletti terület ad otthon az érdiek által nagyon kedvelt rendezvénynek július 20-án. Érdemes pokróccal érkezni szombaton, hiszen a horgászok a főzőverseny előtt lekaszálják a területet, kitakarítanak, még szúnyogirtást is végeznek, így kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat ezen a július végi napon (amire a meteorológusok is igazi szép időt jeleznek).

Aki nevezni szeretne, az a helyszínen, a rendezvény napján teheti meg, a halakat kilenc órától osztják (a többi hozzávalót a nevezőknek kell biztosítaniuk). Bárki nevezhet, horgászegyesületi tagság nem szükséges. A zsűrizésre egy óra körül kerül majd sor, eredményhirdetés fél kettő-két óra tájékán várható.

A kóstolókat is várják, mintegy kétszáz adag halászlé készül majd az egyesület támogatói részére (ezt a tavalyi verseny győztese főzi); támogatói jegyet a helyszínen tudnak vásárolni az érdeklődők.

A horgászok családi napját idén is támogatja az önkormányzat; a halat városi forrásból vásárolja meg az egyesület.

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7714967726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása