HOLNAP RUHAOSZTÁS ÉRDEN! Segítség a helyi Vöröskereszt irodától iskolakezdésre
2019. július 19. írta: BoldogÉ

HOLNAP RUHAOSZTÁS ÉRDEN! Segítség a helyi Vöröskereszt irodától iskolakezdésre

ruhaosztas.jpeg

Holnap, azaz szombaton jótékonysági ruhaosztás lesz az érdi irodában, az Alsó utca 8. szám alatt. 

A felajánlott ruhákat szombaton 9 órától fogják a rászoruló családoknak biztosítani, a vége azon múlik, meddig lesz a raktáron ruhanemű. Janzsó Mónika a Vöröskereszt helyi vezetője elmondta, hogy egy áruház felajánlásának köszönhetőek a ruhaneműk, amelyek vadonatúj férfi-női felnőtt, illetve gyermekruhák, cipők és játékok, nagy segítséget jelenthetnek a rászoruló családoknak iskolakezdés előtt.

Bármilyen kisebb-nagyobb segítség jól jön a szociálisan rászorulóknak, akiknek sokszor a tanszerek bevásárlása is nehézséget okoz. 

Mindenkit várnak sok szeretettel!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9714970302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása