ÉRD 1. SZÁMÚ JELÖLTJE SÜLE ZSOLT! Csőzikék Ófalu-Óváros-ban őt jelölik
2019. augusztus 04. írta: BoldogÉ

ÉRD 1. SZÁMÚ JELÖLTJE SÜLE ZSOLT! Csőzikék Ófalu-Óváros-ban őt jelölik

sulezsolt-fb.png

Számos érdi esemény és civil kezdeményezés aktív részeseként, hosszú-hosszú évek óta dolgozik az érdiekért. Sikerült őt a Csőzik-féle csapatnak rábeszélnie, hogy lakóhelyén szálljon ringbe a képviselői székért. 

Süle Zsolt élete itt kezdődött, és ugyan a fővárosban nőtt fel, ám amikor megtehette, visszaköltözött. Mára igazi, tősgyökeres érdivé lett, van jövőképe arról, mitől jó most és mitől lesz még jobb itt élni. Lokálpatriótának tartja magát: minden, ami Érden és Érddel történik, a szívügye.

A magánéletéről annyit érdemes tudni egy ilyen rövid bemutatkozó esetén, hogy házas, öt gyermek büszke apja. A családot 4 macska és egy kutya boldogítja, Érden az Irén utcában laknak. Mérnök-közgazdász végzettséggel, üzleti és államigazgatási vezetői háttérrel, informatikai területen pedig több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik.

Egyetlen pártnak sem volt és jelenleg sem a tagja. Azt vallja, hogy a közös ügyek a közösségre tartoznak, ne egy pártközpontban döntsenek rólunk!

Ebben az ősi városrészben számít az itt lakókra, figyelni fog a valós igényekre, keresi mindig az új lehetőségeket, melyektől szebb, élhetőbb lesz az otthonunk, és élni is kíván azokkal. Érd fejlődésében fontos szerepe van a nagy folyónk partján ősidők óta lakott városrésznek.

A képviselői keretét és a képviselői TISZTELETDÍJÁT - AMELYET NEM KÍVÁN FELVENNI - a közösség érdekében és a közösség bevonásával fogom felhasználni. Saját, a városrészre vonatkozó képviselői program alakításában számít az ott élőkre intenzív együttműködésére, amelyet a képviselői oldalán mindenki megtehet. 

Mottóként azt tűzte ki:

„Érd legyen újra az érdieké!”

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8714994236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása