NAGYON FIGYELJEN, FÉMDARAB LEHET EGY PÁRIZSIBAN! Ne egyen belőle
2019. augusztus 13. írta: Smitt Róbert Író

NAGYON FIGYELJEN, FÉMDARAB LEHET EGY PÁRIZSIBAN! Ne egyen belőle

kaiser.jpg

Fémdarab lehet a Kaiser márkájú Arany Pulyka párizsiban - hívja fel a figyelmet Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.

A kedden közzétett tájékoztatás szerint az érintett Kaiser márkájú Arany Pulyka párizsi termék 500 gramm kiszerelésű, felhasználási ideje 2019. augusztus 24., gyártója a Mecom Group s.r.o. (SK 63 ES, Szlovákia), RASFF referenciaszáma 2019.2901

A fémdarabot egy Tescóban vásárolt párizsiban találta egy vevő, az áruházlánc levette a terméket a polcairól. Folyik annak felderítése, hogy a szlovák gyártású termék más üzletlánchoz érkezett-e.

Az élelmiszerbiztonsági hivatal arra kéri a fenti azonosítókkal ellátott terméket vásárlókat, hogy elővigyázatosságból ne fogyasszák el.

(mti)

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7915008152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása