SZERETNÉNK ILYET ÉRDEN IS! Kivágjuk, ha fa kerül a térkövek útjába?
2019. augusztus 16. írta: Smitt Róbert Író

SZERETNÉNK ILYET ÉRDEN IS! Kivágjuk, ha fa kerül a térkövek útjába?

facim.jpg

Ha egyszer ez lesz az alap, vagyis így fognak építkezni Érden is, akkor megemeljük a kalapunkat.

Itt egy egyszerű élő bizonyíték arra, hogy nem kell ész nélkül kivagdosni a fákat egyetlen városban sem. A módszert különösen ajánljuk az érdi önkormányzat és a polgármester figyelmébe. Egy idegenvezető úr Facebook-oldalán találtuk ezt a bejegyzést, hogyan is csinálják például a lengyelek.

“Varsóban fotóztam ezt a csatornafektetős képet. És hogy mi az érdekes benne? Hát az, hogy az útban lévő fa gyökereit nem vágták szét, hanem megmentették és vigyáztak rá. Inkább vállalták a plusz energiát, hogy kiszedjék körülötte a földet és vizes ruhával becsavargatták”-írja.

fa1.jpg

Szóval, emberek, itt egy megoldási lehetőség, ha Varsóban bevált, talán nálunk is érdemes lenne megpróbálni, annyit igazán megér a dolog. Különös tekintettel a ránk térdeplő klímaváltozásra, amire még mindig sokan legyintenek, ezt tudjuk, de hamarosan nagyon meg fog lepődni az emberiség.

Ezért a rengeteg beton és térkő mellett, mindent meg kell tenni például a fák mentése érdekében, mert, ha majd a természet mutat egy “fuck”-ot az nagyon fájni fog.

Fotó: Facebook/ Attila Pőthe

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8115012578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása