ÉRDRE JÖN BAYER “KURVA ANYÁTOK” ZSÓTI! Hithű fideszeseknek igazi kretén jár, de csak regisztráció után 
2019. szeptember 05. írta: BoldogÉ

ÉRDRE JÖN BAYER “KURVA ANYÁTOK” ZSÓTI! Hithű fideszeseknek igazi kretén jár, de csak regisztráció után 

bayerzsolt-hvg-hu.jpg

Az érdieknek olyan szerencséjük van, hogy a városba látogat a rasszista újságírás fideszes fenegyereke: Bayer Zsolt. 

Gondolom majd megmondja a tutit, és kicsit továbbfejleszti a nagyképűség technikáját, ámen! 

Nagyon félthetik az arany pennájú Zsoltit, mert azt olvasom a Facebookos eseménynél, hogy egy: regisztrálni kell, kettő: csak fényképes igazolvány felmutatása után lehet bemenni a csodás programra.

“Bayer Zsolt újra ellátogat Érdre. Az este folyamán szó lesz az önkormányzati választás tétjéről és a ránk váró feladatokról.

FIGYELEM!

Bayer Zsolt 2019. szeptember 11-én, a Parkvárosi Közösségi Házban tartandó előadása nyilvános, de a korlátozott férőhely miatt csak előzetes regisztráció után tekinthető meg. Kérjük, hogy minden érdeklődő adja meg nevét, mert a rendezvényt biztosító személyzet csak fényképes igazolvány felmutatása után engedi be az előzetesen regisztrált érdeklődőket. Az eseményt a helyszínre előzetes regisztráció nélkül érkezők csak a szabad helyek függvényében tekinthetik meg.” -írják a szervezők a Facebookon.

Az a kérdés, hogy mire fel ez a biztonsági intézkedés? Bayer Zsoltot védik valami atrocitástól vagy fordítva, az érdieket féltik attól, hogy a vitriolos újságíró felpofoz valakit, mert mondjuk, túl balra áll a szeme vagy az orra nagyon balra kanyarodik?

De lehet, hogy ez nem is biztonsági dolog, egyszerűen csak azt akarják megtudni, hogy minden érdi fideszes elment-e a kötelező gyűlölet-workshopra. És jaj, annak, aki nem! 

Nem lennék most olyan érdi fideszes, akinek pont aznap estére van valami másik programja, ki tudja, mibe kerül a hiányzás. Ámen!

kép: hvg.hu

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6515042274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása