ÉRDI RABLÁS: Ellopta a gáztöltő sprayt a 34 éves nő, majd arcon ütötte a bolt tulajdonosát
2019. szeptember 19. írta: Smitt Róbert Író

ÉRDI RABLÁS: Ellopta a gáztöltő sprayt a 34 éves nő, majd arcon ütötte a bolt tulajdonosát

rendorauto-hatso.jpeg

Az érdi rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a 34 éves nőt.

A nyomozás adatai szerint egy 34 éves nő szeptember 17-én délelőtt egy érdi üzletben a pultról eltulajdonított egy gáztöltő sprayt, majd azzal elszaladt. Cselekményét észlelte a bolt tulajdonosa és alkalmazottja is, akik utána szaladtak. A Budai úton az üzlet tulajdonosa utolérte, majd amikor megpróbálta visszavenni tőle a sprayt, a nő arcon ütötte. Az érdi rendőrök a helyszínen visszatartott támadót a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

 

Fotó: police.hu

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3515126002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása