ÉJSZAKAI FOSZTOGATÓ AZ ÉRDI VASÚTÁLLOMÁSON! Kétszer is kifosztotta áldozatát
2019. szeptember 29. írta: BoldogÉ

ÉJSZAKAI FOSZTOGATÓ AZ ÉRDI VASÚTÁLLOMÁSON! Kétszer is kifosztotta áldozatát

erd-felso-vasutallomas-wikipedia.jpg

Most került az Érdi Járásbíróság elé az Érd Felső Vasútállomáson elkövetett erőszakos vagyon elleni bűncselekmény miatt. 

A vádirat szerint július 7-én hajnali 2 órakor a vádlott először cigarettát kért a vasútállomáson tartózkodó sértettől, majd közölte vele, hogy most szabadult, nem akarja a késével megszúrni, ezért adjon neki pénzt. A sértett először nem akart pénzt adni, de a vádlott nyomatékosította a fenyegetést azzal, hogy hívja a társait, akik megverik és megszurkálják a sértettet. 

Ennek hatására a sértett 2.000 Ft-ot adott a vádlottnak, aki látta, hogy több pénz is van a sértettnél, ezért ismét megfenyegette a sértettet, hogy ruha nélkül fog hazamenni, ha nem ad még pénzt. A megfélemlített sértett ekkor további 1.800.- Ft-ot adott át a vádlottnak, majd sikerült a helyszínt elhagynia és feljelentést tett a rendőrségen. 

A feljelentés megtétele után a sértett hajnali 3 óra 50 perckor visszament a vasútállomásra, mivel haza akart utazni, de az állomáson ismét találkozott a vádlottal. A vádlott közölte a sértettel, hogy a kését felszúrja az állába, ha nem ad neki pénzt, majd az ellenállást nem tanúsító sértettől elvette a laptoptáskáját, amelyből a sértett rántott húsos szendvicsét megette. 

Ezt követően a vádlott a sértett telefonjából kivette a SIM kártyát, majd kényszerítette, hogy szálljon fel vele a vonatra, aminek a sértett félelmében eleget tett. A vádlott az utazás során kényszerítette a sértettet, hogy előbb szálljon le a vonatról, majd az ellenálló sértettet meglökte, és letolta a megállóban a vonatról, és felszólította, hogy menjen vele Budapestre és vegyen neki egy telefont. A felszólításnak a sértettet nem tett eleget, és a vádlott egy idő után magára hagyta és távozott a helyszínről.

Az ügyészség a vádlottat rablás bűntettével és személyi szabadság megsértésnek bűntettével vádolja. A két cselekmény halmazati büntetésként 2-11 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

A vádlott a másnapi elfogásának időpontjától letartóztatásban van. 

Az Érdi Járásbíróság az ügyben soron kívül jár el.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7615181938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása