BRUTÁLIS BALESET ÉRDEN! Egy BMW-s letarolt egy buszmegállót és egy villanyoszlopot 
2019. október 05. írta: BoldogÉ

BRUTÁLIS BALESET ÉRDEN! Egy BMW-s letarolt egy buszmegállót és egy villanyoszlopot 

baleset-erd-csabautca-1005-01.jpg

A baleset ma dél után fél 1 körül történt a szemtanúk elmondása szerint.

Az esemény a Csaba utca végén, a Csaba utca Diósdi út kereszteződése előtt játszódott le. Egy BMW-s fentről jött lefelé, amikor kezdett kisodródni. Miközben sodródott lefelé, összecsattant az egyik kapubejáratnál parkoló Toyotával.

baleset-erd-csabautca-1005-03.jpg

A BMW-s megpörgött az ütközés után, széttört egy buszmegállót és egy villanyoszlopot is kidöntött, úgy állt meg. Az esetnél az az elképesztő szerencse, hogy senki nem jött szembe, illetve nem álltak a buszmegállóba. A parkoló Toyota autóban nem ült senki.

A szemtanúk elmondása szerint a BMW-s sofőrt kórházba szállították.

baleset-erd-csabautca-1005-02.jpg

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3615200284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása