ÚJ SZELEK FÚJNAK AZ ÉRDI VÁROSHÁZÁN: Luxusterepjáró helyett bicikli
2019. október 16. írta: Smitt Róbert Író

ÚJ SZELEK FÚJNAK AZ ÉRDI VÁROSHÁZÁN: Luxusterepjáró helyett bicikli

csozik_5.jpg

Szerényen kezdi Csőzik László a polgármesterségét Érden. Már nem az iratok átvizsgálása és az elszámoltatás ügyében, abban remélhetőleg nagyon is keményen lép fel, hanem mondjuk abban, hogy nem tart igényt a város két luxusterepjárójára, magyarán azt üzeni, nem lesz rongyrázás tovább. Csőzik biciklivel ment dolgozni első munkanapján, és ha az időjárás engedi, a többi napon is így fog tenni. 

“A mai nap az első, amit frissen megválasztott polgármesterként teljes egészében a Városházán töltök. Természetesen az elmúlt két napban is folyamatosan dolgoztam, rengeteg tárgyalást, megbeszélést és egyeztetést tartottam, de a költözések miatt nem tudtam benn lenni végig. Nagyon nagy munka vár ránk a következő hónapokban és években.

Az a tervem, hogy amikor csak az időjárás lehetővé teszi, bringával jövök dolgozni, így tettem ma is.

Az előző városvezetés két nagy értékű városi terepjárót is használt: én úgy döntöttem, ezeket nem kívánom birtokba venni. Sorsukról határoznunk kell, de ez csak új közgyűlés illetékes bizottságának felállítása után lesz lehetséges.

Azt szeretném, ha az emberek azt éreznék, odafigyelünk valamennyiünk pénzére, takarékosak, mértékletesek vagyunk. Magyarán nem rázzuk a rongyot!

Elindult az átadás-átvétel folyamata, megkezdődött az iratok áttekintése, a folyamatban lévő ügyek feldolgozása és a pénzügyi helyzet vizsgálata. Igen nagy hangsúlyt fektetve azokra az ügyekre, amelyekről a kampányban kemény kritikával beszéltünk!”-írja a vasárnap megválasztott polgármester a Facebook-oldalán.

Ebből is látszik, egy új korszak, és a polgárok felé sokkal nyitottabb stílus lesz mostantól az uralkodó Érden. Reméljük, minden választási ígéretet sikerült betartania a polgármesternek és csapatának, és át tudják pozícionálnia várost úgy, hogy mindenki a magáénak tekintse a közügyeket.

 

Fotó: Facebook

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2315225968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása