FRISSEN SZABADULT ÉS ÉRDI HAVERJÁT SZÁZEZREKKEL KIFOSZTOTTA! Megy is vissza a sittre
2019. október 18. írta: BoldogÉ

FRISSEN SZABADULT ÉS ÉRDI HAVERJÁT SZÁZEZREKKEL KIFOSZTOTTA! Megy is vissza a sittre

penztarca_444-hu.jpg

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója tegnap elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki Érden ismerősétől vette el a pénztárcáját, amiben egy nagyobb összeg volt.

A gyanúsított május 25-én egy érdi háznál megjelent a feleségével, hogy egy általa ismert embertől pénzt kérjen. Arra hivatkozott, hogy most jött ki a börtönből és nincs neki, de későbbi sértett visszautasította a kérést. Ezután a gyanúsított a neki háttal álló farzsebéből kivette a pénztárcát a benne lévő 700.000 forint készpénzzel, majd sietve távozott.

Figyelemmel a gyanúsított büntetett előéletére és arra, hogy többszörös visszaeső, fennáll a gyanúsított esetében a bűnismétlés veszélye. Emellett a bűncselekmény jellegére, a nyomozás jelenlegi állására figyelemmel megalapozottan feltehető az is, hogy a bizonyítási eljárást veszélyeztetné. 

A bíróság az ügyészi indítványt megalapozottnak találta és elrendelte a gyanúsított letartóztatását az első fokú bíróság tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb november 17-ig. 

Az ügyész tudomásul vette a döntést. A gyanúsított és védője enyhébb kényszerintézkedés elrendelése iránt fellebbezést nyújtott be. 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8315231938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása