JÓ HELY EZ AZ ÉRDI FIDESZ! Mindegy is az eredmény, Bandi, Karcsi és Pista jól vannak!
2019. október 18. írta: BoldogÉ

JÓ HELY EZ AZ ÉRDI FIDESZ! Mindegy is az eredmény, Bandi, Karcsi és Pista jól vannak!

tma-bacs-simo.jpg

Az érdi Fidesz mikor lép?

Aradszki helyi kiskirály is csak lapít!

Súlyos vereséget szenvedett el vasárnap az érdi Fidesz, miután a Csőzik László polgármesteri győzelme mellett a 12 egyéni választókörzetből 10-et az ellenzéki Szövetség csapata nyert. Mondhatnánk, röviden ennyi történt vasárnap Érden a választáson. 

És még valami: T. Mészáros András bagyot csalódott, ígéri megkeresi a probléma okát. Segítünk neki, Bandi bácsi, a probléma oka, T. Mészáros András.

Vajon mikor fogja észrevenni, ha észreveszi egyáltalán? Ekkora „zakó” után az lenne a minimum, hogy távozik az érdi közéletből. Komolyan gondolja hogy elfoglalja a helyét a közgyűlésben? (Nem mellékesen ez igaz a Bács-Simóra-Antunovics trióra is!) A bandában nincs ennyi erkölcsi minimum? 

Vajon azt gondolják,hogy nem fognak sorra kiderülni, hogy mit csinált(ak) itt 13 éven keresztül?? 

Nagy tétben mernénk rá fogadni, hogy kemény elszámoltatás vár rájuk. Talán arra gondolnak, hogy ha beülnek listás képviselőként a közgyűlésbe, ez bármitől is „megmenti” őket? 

Rossz hírünk van? 11 tisztességes képviselő fog szembenézni velük. Bizony az egész érdi média nyilvánossága előtt. Mert az érdieknek meg kell tudniuk: kik és hogyan vezették a város az elmúlt 13 év alatt. 

Mielőtt félreértenék T.Mészárosék (nincsenek illúzióink, ők így szeretnék majd interpretálni), ez nem leszámolás lesz, hanem elszámoltatás. Törvényesen, bár Önöknek ez a szó mást jelent, mint akik helyesn tudják értelmezni)! 

Az ellenfelekkel ön szokott leszámolni. Demokratáknál ez nem divat.

Ahogy a megválasztott polgármester mondta: minden szerződés minden sorát ki fogja vizsgáltatni. Sorban fognak hullani a csontvázak ebben biztosak vagyunk.

Hónapokkal ezelőtt jeleztük: egyre idegesebbnek látjuk ez a nagydarab általában nyugodt embert.

Persze minden oka megvolt arra, hogy ideges legyen. Érezte, hogy jön a vég: az elszámoltatás!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5515232370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása