CSŐZIK REMÉNYKEDETT,  HOGY ÉRD MINDENKINEK FONTOS! Aradszki képviselőnek csak Orbán feneke az
2019. október 19. írta: Smitt Róbert Író

CSŐZIK REMÉNYKEDETT, HOGY ÉRD MINDENKINEK FONTOS! Aradszki képviselőnek csak Orbán feneke az

aradszki_csozik.jpg

Csőzik László vasárnap megnyerte a választást, idealista úriemberként, ahogy azt illik, békejobbot nyújtott Aradszki András országgyűlési képviselőnek, ha már így alakult, nyissanak új lapot, tegyék félre ideológiai nézeteltéréseiket, és fogjanak össze Érdért. Azt gondolom, ezt így kell és így érdemes csinálni, ebben a nyílt levélben is ott van a remény, hogy mostantól tényleg másfelé viszi majd az érdieket Csőzik, egy kevésbé frusztrált világba.

“.. Mi itt, Érden a csapatommal múlt vasárnap elnyertük a választók bizalmát, s meggyőző többséget szereztünk a közgyűlésben. Így akár „erőből” is megoldhatnánk a város dolgait, ám azt ígértük, mi mindent máshogy fogunk csinálni. Nem diktátumokat és nem követeléseket akarunk megfogalmazni, nem harcolni, hanem dolgozni akarunk. Számunkra kizárólag Érd fontos. Így értsd a szavaimat, és így interpretálják azokat a kedves olvasók is.

Eddig sem álltunk egy politikai oldalon. Nyilván eztán sem fogunk. Ám elmondtam és megígértem Érd polgárainak, hogy ez az elkövetkező öt évben mit sem fog számítani. Egyedül Érd, az érdiek és a város fejlődése számít.

Szeretném, ha most nem azt néznénk, ami elválaszt minket egymástól, hanem azt, ami összeköt. Ez pedig Érd szeretete, a város sorsa iránti elkötelezettségünk.

Bennem nincs harag és nincs semmiféle negatív érzés veled szemben. Őszintén hiszem, hogy szűkebb pátriád felé te magad is méltó tisztelettel és nyitottsággal fordulsz. Nem tehetjük meg ezzel a várossal, hogy holmi politikai nézetkülönbségek okán, vagy kettőnk rivalizálása, netán ellentéte miatt ez a jobb sorsra érdemes település hátrányt szenvedjen! Így arra kérlek, nyissunk új lapot, nyissunk új fejezetet Érd életében! Legyen közös jövőbeni munkánk egyetlen témája Érd, Érd jövője. Nem arra kérlek, hogy kiemelt és egyedüli figyelmet szentelj Érdnek, de arra határozottan, hogy tiszted, és feladatod szerint képviseld ezt a várost úgy, ahogyan azt esküdben megfogadtad.

Nyitott s elkötelezett vagyok az irányban, hogy rendszeresen leüljünk, s megbeszéljük, áttekintsük, merre tart Érd, mik is az önkormányzat aktuális tervei, elképzelései…-írta az újonnan megválasztott polgármester.

Erre jött Aradszki András levele, ami csupa gőg még mindig, csupa frusztráció még mindig, és világít belőle az elegancia teljes hiány, még mindig.

“Érd új polgármestereként ma nyílt levélben fordultál hozzám és az együttműködésemet, segítségemet kérted Érd jövőjével kapcsolatban.

Nem ma és nem is tegnap kezdtem a politizálást. Tudom, hogy a nyílt levelek elsősorban a nyilvánosságnak szólnak, s csak utána a címzettnek. De akik ismernek, tudják, hogy számomra Érd és a környező települések sorsa mindig is fontosabb volt, mint a személyes érzelmek, ezért nem térek ki az ajánlatod elől.

Országgyűlési képviselőként mindenkivel hajlandó vagyok együttműködni, akit valóban a város, a közösség építése motivál.

Sokan kérdezik tőlem, hogy lehetséges-e az együttműködés azzal a megválasztott polgármesterrel, azaz Veled, aki a kampány során kocsmai stílusban gyalázta közös hazánk megválasztott miniszterelnökét.

Ez morálisan is nehéz kérdés, amire a Te leveledben megtaláltam a választ: „nyissunk új lapot”.

Ezzel egyetértek és ragaszkodom, ahhoz, hogy nyissunk közösen egy új lapot.

Javasolom, hogy világos és egyértelmű nyilatkozattal egy sajtótájékoztatón, a nyilvánosság előtt kérj bocsánatot a kampány során tett sértő megnyilatkozásaid miatt az ország miniszterelnökétől, Orbán Viktortól s így minden érdi szavazótól is, aki nem a baloldalra szavazott.

Ha ezt megteszed, azzal bizonyítod jó szándékodat, ami már alapja lehet jövőbeni együttműködésünknek.” - válaszolta az országgyűlési képviselő.

Egészen elképesztő ez a levél, ez a bocsánatkérésre való felszólítás, egy olyan párt tagjától, akinek a prominensei egész földrésznyi embereket sértenek meg folyamatosan, akik legyaláznak mindenkit, legyen az diáklány vagy aggastyán, aki politikai érdekeik útjába áll, és pont Aradszkitól, aki nemrég még a Sátánt emlegette, ugye. Ha eljönne esetleg a bocsánatkérés ideje az egész fideszes politikai elitnek legalább két évébe telne napi 24 órában bocsánatot kérni, annyi embert sértettek már meg regnálásuk alatt. És akkor ezzel jön szegény Aradszki, aki persze ezzel is azt mutatja meg, hogy csak Orbán feneke luka felé tudja pozícionálni magát, és egy az az 1 db önálló gondolata sincsen.

Ezek után egyet kell, hogy értsek az egyik kommentelővel, egyszerűen nem lehet együttműködni az ilyen emberekkel, mert nem hagyják, nem tudnak átlépni saját határaikon és a vazallus-politikán.

“Értem hogy mi szeretnél Csőzik Laci! Most mondom: egy olyan embernek nyújtottál kezet aki erre nem érdemes. Nem csak azokra a törvényekre gondolok amelyeket zokszó nélkül megszavazott a parlamentben (Nem sorolom, hosszú) Ez az ember a Fidesz kerületi vezetője akinek nem lehet más célja mint hogy a Szövetséget és téged megbuktasson. Városunk volt vezetésének részese! Az ő tudta nélkül nem történhetett Érden semmi.

Kedves Csőzik Laci! Mást ajánlok a figyelmedbe: azt amikor arról beszéltél, hogy minden szerződés az utolsó sorig ki lesz vizsgálva. Ehhez a munkához kívánok sok sikert!”

Szomorú történet, szomorú és buta válaszlevél Érd történetében. Na, ezért Aradszki kérhetne elnézést, ha már….

 Fotó: Facebook/ Csőzik L.

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9215234122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2019.10.20. 15:28:12

normális ez az fityeszork?

remélem 22-ben ezt is elzavarjuk a pébe!
süti beállítások módosítása