BUKÁS UTÁN CSAK ZABÁL ÉRD ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐJE? Szendvicsember, vagy ételkóstoló lesz belőle?
2019. október 26. írta: BoldogÉ

BUKÁS UTÁN CSAK ZABÁL ÉRD ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐJE? Szendvicsember, vagy ételkóstoló lesz belőle?

sashegyietterem-diosd-aradszkifb.jpg

Lehet, hogy Aradszki Andrást is “megütötte” az önkormányzati választások eredménye: úgy látszik, új utakat keres, legalábbis a Facebook-oldala erről tanúskodik. Először azt hittük, hogy majd a Sátánról fog hosszan értekezni, vagy tanulmányokat ír a keresztény szabadságról, esetleg regényt ír a zombi migránsok támadásáról, de nem. 

Aradszki a reklámember szerepét játssza, ugyanis több posztban is a diósdi Sashegy Éttermet ajánlja. Nem tudni, odajár-e az országgyűlési képviselő és annyira meghatotta a csirkecomb vagy a sült oldalas, hogy kirakta az oldalára vagy szerződést kötött az étteremmel, hogy reklámozza őket.

Nem mintha zavarna minket az új irány, sőt kifejezett tetszik, és hasznosabb is a társadalom számára, mint amikor Aradszkit elönti a kereszténység vitézi démona és templomtoronnyi hülyeséget hord össze.

Lehet, hogy jót tesz ez a munkakör az idegrendszerének, és különösebb bonyodalom nélkül fel tudja dolgozni, hogy bizony veszettek Érden.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3815265282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása