T.MÉSZÁROS NEM ÉRTI, MIÉRT NEM ŐT VÁLASZTOTTÁK AZ ÉRDIEK! Szerinte hazudik Csőzik
2019. november 22. írta: Smitt Róbert Író

T.MÉSZÁROS NEM ÉRTI, MIÉRT NEM ŐT VÁLASZTOTTÁK AZ ÉRDIEK! Szerinte hazudik Csőzik

tbandi.jpg

Nem lehet könnyű T. Mészáros Andrásnak lenni mostanában. 

Úgy látszik, még nem sikerült kihevernie a választási vereséget, valószínűleg el sem hiszi, hogy mást mertek választani az érdiek a város élére. Ahelyett, hogy szépen behúzná a fülét farkát, felvenné a pofátlanul magas szabadság-megváltását, majd eltűnne kicsit a színről, nem bírja ki és hülyeségeket beszél, most éppen az ATV-ben

“Nincs, és az elmúlt évtizedben egyszer sem volt csődközelben Érd” - mondja a volt polgármester, és azt is hozzáteszi, hogy a fejlesztések is biztonságban folytatódhatnak a jövőben. Azt, hogy 1,2 milliárd költségvetési hiányt hagyott volna hátra az új polgármesternek, egyszerűen cáfolja, szerinte Csőzik összevissza hazudozik. Hogy miért? Hát mert ő azt mondja, nagyjából ennyi derült ki erről a hiányról. 

Én nem értek hozzá, de nem lehetne akkor valamelyik oldalról bemutatni a dokumentumokat, ahol világosan látszik, hogy van hiány vagy pedig nincs? Eddig két polgármester mond ellenkező véleményt, bizonyítékok nélkül. Azt is mondta, hogy Csőzik városállamot akar építeni, és az sem igaz, hogy 138 millió forintot fizetett volna ki az önkormányzat különböző tanácsadóknak, Csőzik egyszerűen a kampányban kitalálta, az emberek meg szeretnek ilyeneket elhinni. Tessék?

Na de ezek után jött el a beszélgetés másik fénypontja, amikor T. Mészáros András elkezdte megvádolni a szerinte balliberális sajtót, hogy szegény fideszes polgármesterek ellen, így ellene is, micsoda karaktergyilkosságokat követtek el. Hogy szegény ártatlan Bandi bácsi is újságok címlapjára került, és ezért is vesztett el a választást. Mondjuk, hozzátette, lehet hogy megunták őt az érdiek. Komolyan majdnem leszédültem a székről. A végén még kápolnát fogok építeni a nagyszoba végébe és ott fogok imádkozni, szegény emberért, akit ártatlanul meghurcoltak a gaz ellenzékiek. 

Komolyan egy kormánypárti politikus mondja ezt, akinek a médiája tökélyre fejlesztett a lejárató kampányokat?  De tudott még erre is lapot húzni a volt polgármester, akit a Borkai-ügyről kérdezek, és közben azt találta mondani, hogy ő nem Borkai, és ő nem vált el, mint az ellene induló két ellenzéki jelölt. Hogy ez micsoda gusztustalan érv, azt ugye nem kell mondani. Mert T. Mészáros szerint, aki elvált az az ember bűnös? Kíváncsi lennék, hány érdi polgárt sértett meg ezzel a mondatával ez az áldott jó ember.

Azt meg különösen sajnálom, hogy nem kérdezték meg tőle, milyen papírokat akart eltüntetni a választás éjszakáján az irodájából.

Fotó: atv

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9315320180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása