MARADNAK AZ ÉRDI DOKIK: Egy gyermekorvos és egy fogorvos is folytatja munkáját
2019. november 27. írta: Smitt Róbert Író

MARADNAK AZ ÉRDI DOKIK: Egy gyermekorvos és egy fogorvos is folytatja munkáját

gyernekorvi_1.jpg

dr Varga Judit és dr. Dávid Ildikó Sarolta is tovább folytatja munkáját Érden.

A  közgyűlés öt évre szóló feladat-ellátási szerződést kötött az egyes ellátási területek működtetése tekintetében, melyek közül dr. Dávid Ildikó Sarolta egyéni vállalkozó fogszakorvos és dr. Varga Judit házi gyermekorvos szerződése a közeljövőben szűnik meg.

A fentiekre tekintettel az önkormányzat megkereste  az orvosokat, akik úgy nyilatkozatok, hogy tevékenységüket a területi ellátási kötelezettség megtartásával folytatni szeretnék változatlan feltételek mellett.

 Mindkét orvos az előírt szakmai követelményeknek továbbra is megfelel, panaszbejelentés a működésükkel kapcsolatban nem érkezett, ennek megfelelően javasolom a feladat-ellátási szerződések megkötését további öt éves időtartamra.

(érd)

A fotó illusztráció

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr215326646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása