BARÁTKOZÁS ARADSZKI MÓDRA: szánalmasan támadja Csőzik élettársát
2019. december 10. írta: Smitt Róbert Író

BARÁTKOZÁS ARADSZKI MÓDRA: szánalmasan támadja Csőzik élettársát

aradszki_bukasa1.pngAradszki Andrásba beleszállt a Sátán, vagy csak simán belesétált ki tudja, de megint nagyot ment az országgyűlési képviselő. 

Az érdiek országgyűlési képviselője kitett egy posztot a Facebookra, amin Bősz Anett látható egy “ NEM SZEXELEK FIDESZESSEL” pólóban. Na, gondolta, most megadom nekik, hogy micsoda színvonalon pörögnek ezek az ellenzéki nők. Ráadásul Bősz pont az érdi fideszeseket  az önkormányzati választáson látványosan megverő Csőzik László élettársa, így Aradszki már vizionálhatta is a minden tengert kiszárító hatalmas botrányt és lejárató kampányt is. 

Hát ebbe jól belefutott a Sátán Bandi, mert a képpel csak egy baj van, hogy nem igazi. Akkor készült, amikor az ellenzéki képviselőnők a fideszes Pócs János lemondását követelték, valakik meg szépen odafotoshopolták az ominózus mondatot a “ PÓCS JÁNOS MONDJON LE” helyett. Ráadásul már ezt a tényt sokan és sokszor elmondták.

Azért ez így vérciki, képviselő úr, akárhogy is nézzük. Mondhatnák szánalmas és gusztustalan próbálkozás, amit így büntetett meg Isten. Majd kicsivel többet imádkozhat, és bűnbocsánatot nyer.

Egyébként Araszki mester azóta leszedte a posztot és elnézést kért, legalábbis a 444.hu  ki is másolta a posztot:

aradszki_bukasa2.jpg

“Tévedésből egy valaki által photoshoppal készített más oldalról származó, más felirattal került ki ma Bősz Anett képviselő pártváltása kapcsán egy ilyen kép.

A kreált kép megtévesztő volt, és az érintetteket is valótlanul ábrázolta, az érintettektől elnézést kérek.”

Lehet, hogy a sors tréfája vagy leszóltak neki fentről, hogy ne kéregessen bocsánatot, de mi nem találtuk meg az elnézést kérő bejegyzését. Bár az is lehet, hogy rossz helyen keresgéltünk.

 

Fotó: Facebook

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6515346470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2019.12.10. 17:33:04

mekkora egy ostoba mocsadék szarházi ez az aradszki nevű fityeszpatkány!

BROÁF!
süti beállítások módosítása