ÉRDIEK, HAHÓ: Gazdátlan póniló csatangol Parkvárosban! Ha valaki látta, jelezze
2019. december 13. írta: Smitt Róbert Író

ÉRDIEK, HAHÓ: Gazdátlan póniló csatangol Parkvárosban! Ha valaki látta, jelezze

lo.jpg

Különös látvány tárult ma délelőtt a Szirtes utcai lakosok szeme elé: egy Shetland-póni csatangolt az utcán, lovas nélkül. Megtalálója, Nagy Zsuzsanna keresi az állat igazolt, eredeti gazdáját. Fotóval!

A hölgy egy-két utcányit követte a lovat, és miután látta, hogy eltévedt, kóbor állatról van szó, a kötőféknél fogva elvezette magukhoz. Felhívta a 112-t, felvette a kapcsolatot a környékbeli lovardákkal és állatmenhelyekkel, ám azt senki sem tudta megmondani, honnan szökhetett el az egyébként ápolt, jól táplált állat - így valószínűsíthető, hogy nem lovardában, hanem magánháznál tartják.

Megtalálója, Nagy Zsuzsanna tudósítónknak elmondta: már jelentkezett egy szervezet, amelyik el tudja szállítani az állatot, így ha estig nem jelentkezik olyan ember a póniért, aki fotókkal, iratokkal alá is tudja támasztani, hogy ő a gazdája, akkor a pónit ez a szervezet veszi magához.

Aki ráismert az állatra, Nagy Zsuzsannát hívhatja a 0670/333-2291-es telefonszámon.

(érdmost)

Fotó: Facebook

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9015350868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása