DÖBBENET ÉRDEN! Egy 13 és egy 14 (!) éves fiú akart egy idős nőt kifosztani
2019. december 15. írta: BoldogÉ

DÖBBENET ÉRDEN! Egy 13 és egy 14 (!) éves fiú akart egy idős nőt kifosztani

kifosztas-idos-kez.jpg

Játszótéren gyakoroltak, majd kipróbálták élesben is, megpróbálták ellopni egy idős hölgy táskáját.

A rendőrség egy 13 és egy 14 éves fiút gyanúsít a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozás adatai szerint a két fiatal még december 9-én 10 óra körül egy érdi játszótéren először gyakorolta, hogyan kellene eltulajdonítani egy járókelő táskáját, hogy némi pénzhez jussanak.

Nem sokkal később a begyakorolt mozdulatsort a valóságban próbálták ki, és egy idős nő értékeit akarták ellopni, azonban nem jártak sikerrel, az asszony ugyanis nem engedte el a táskáját, így a két fiú értékszerzés nélkül elmenekült a helyszínről.

A rendőrök december 13-ára azonosították a két tárnoki gyereket, akiket a rendőrkapitányságra előállítottak és lopás vétség kísérlet elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgattak.

fotó: illusztráció / pecsma.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9615353426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása