ŐK BATTÁN SZAMURÁJKARDDAL RENDEZIK AZ AUTÓK REKLAMÁCIÓIT? Videón az elképesztő eset
2019. december 15. írta: BoldogÉ

ŐK BATTÁN SZAMURÁJKARDDAL RENDEZIK AZ AUTÓK REKLAMÁCIÓIT? Videón az elképesztő eset

szamurajkardos-tamadas-bpiautosok-hu.jpg

Szamurájkardos támadást rögzített egy autó fedélzeti kamerája Százhalombattán - szúrta ki a bpiautosok.hu portál.

Álljon itt a szemtanú és a videó készítőjének posztja az esetről:

“Hölgyek/Urak! Ma egy nagyon szomorú dolognak voltam tanúja sajnos. Egy autókereskedő eladott augusztusban egy Toyota Corolla Wagont egy hölgynek Százhalombattán. A hölgy használta az autót, és 1 hét után az autó elkezdte kidobálni a sebességet. 2 hete a hölgy felhívott, és arra kért, készítsek egy diagnosztikát az autó hibájáról. Ezt a mai napra beszéltük meg. 10 óra körül megérkeztem Százhalombattára, és elvégeztem a diagnosztikát. A hibakód a szokásos P0810. Jól ismerem ezt a hibát. Elmondtam a hölgynek, hogy a javítás mennyibe kerül. Arra kért, hogy mondjam ezt el a kereskedőnek is. Nem gondoltam akkor még arra, hogy esetleg szamurájkard is lesz a történetben... Elmentünk a kereskedőhöz, aki fogadott minket. Amint közölve lettek vele a tények, egyből alpári módra váltott, ordítozott, és kizavart minket a kereskedésből. Kijött mindenki, én beültem az autóba, mert elég hideg volt. Ami ezután történt, az egy durva bűncselekmény. Érkezett a kereskedő testvére egy autóval, kipattant, egyből kirántott a hüvelyéből egy szamurájkardot, és úgy csapott fejen egy a vásárló ismerőseként a helyszínen lévő 70 év körüli, zsebre tett kézzel álló embert, hogy szinte azonnal összerogyott. Mindezt rögzítette az autóm fedélzeti kamerája. A felvétel másolatát a rendőrség lefoglalta, és indult egy eljárás. Gondolta volna bárki, hogy az elkövető otthon alszik ma is? Merthogy igen! :( Közben érkeznek az információk erről a családról! Nevük elhallgatását kérő emberek, akik jól ismerik ezt a családot, jelezték, hogy az egész család (T. László, T. György, és még vagy 6-8 ember autókereskedik feketén. Mindenféle céges háttér nélkül. T. László feleségének van egy egyéni vállalkozása, de ő sem végezhet kereskedői tevékenységet, mégis az egész család autókat árul Facebookon, és az internet egyéb felületein.”

Itt megnézheted az elklépsztő esetről készült videót:

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8815352972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása