ELFOGTÁK ÉRD KÖRNYÉKÉNEK RÉMÉT! Lőfegyverrel visszaélés, autókerék szurkálás a kontóján
2019. december 26. írta: BoldogÉ

ELFOGTÁK ÉRD KÖRNYÉKÉNEK RÉMÉT! Lőfegyverrel visszaélés, autókerék szurkálás a kontóján

fegyverek-10-police-hu.jpg

A rendőrök karácsony este fogták el a tettest.

Nyomoztak egy ideje a férfi után, sokáig sötétben tapogatóztak a rendőrök, amikor a korábban még ismeretlen elkövető idén decemberben több autó kerekét szúrta ki Kamaraerdőn.

szuroeszkoz-10-police-hu.jpg

A rendőrök a nyomozás során szerencsére gyorsan eredményre jutottak és az ismeretlen személy felkutatására tett lépések eredményeképpen karácsonykor, december 25-én este fél kilenckor perckor elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. Az elkövető igazoltatása során az is kiderült, hogy az osztrák társszervek tartózkodási hely megállapítása miatt körözik, valamint a törökbálinti lakásában megtartott kutatás során az egyenruhások több lőfegyvert, és az ahhoz tartozó lőszereket is lefoglaltak.

loszerek-10-police-hu.jpg

A rendőrök a 68 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Vele szemben az eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűncselekmény elkövetése miatt folytatja.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3615366690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása