KOMOLY NYERESÉG AZ ÉRDI KÉZISEKNÉL! Szerződést hosszabbított a népszerű hálóőr
2019. december 29. írta: BoldogÉ

KOMOLY NYERESÉG AZ ÉRDI KÉZISEKNÉL! Szerződést hosszabbított a népszerű hálóőr

kapus-erdhandballfb.jpg

Büszkén tették közzé az érdi kézisek, hogy egyelőre marad a francia hálóőr Érden.

Julie Foggea, az érdi kézilabdás közösség népszerű kedvence, aláírta szerződését a következő szezonra. A 29 éves kiváló francia hálóőr 2017-ben érkezett Érdre, és gyorsan beilleszkedett a csapatba. Teljesítményével és hozzáállásával kivívta a szakmai stáb teljes bizalmát, így gyorsan megszületett a megállapodás a közös munka folytatására.

A klub Facebook bejegyzése szerint,

Julie FOGGEA: Nagyon örülök, hogy folytathatom az érdi kalandot. Nagyon jól érzem itt magam. Stabil és nagyon versenyképes csapatunk van, amely képes magas célok elérésére. Teljesítményemmel és eltökéltségemmel továbbra is szeretném magas színvonalon képviselni a klub színeit. Szívből köszönetet mondok minden szurkolónak, akik egész szezonban erő és a szeretet közvetítenek felénk.

Rácz Marianne, Sportigazgató: kapusedzőjeként külön örülök a hírnek. Julie kiváló képességű és folyamatosan tanulnivágyó, nyitott játékos, szeretek vele dolgozni. Kiváló sportteljesítménye és magasszintű edzésmunkája mellett pozitív személyiség, aki rendszeresen aktív szerepet vállal a klub közösségi életében.

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9915369920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása