BÁCS DILEMMÁJA: Végbélvizsgálat vagy vagyonosodási vizsgálat?
2020. január 03. írta: Smitt Róbert Író

BÁCS DILEMMÁJA: Végbélvizsgálat vagy vagyonosodási vizsgálat?

bacs_1.jpg

Bács István Érd ex-polgármestere megsértődött és ezzel egyenes arányban kilengett nála a bunkóság-mutató szerkezet. Bács azért sértődött meg a Facebookon, mert kikérték a vagyonnyilatkozatát, úgy látszik, ez nagyon fáj neki. Lehet, hogy csontvázak vannak a szekrénykéjében? És természetesen elkezdett kommunistázni a bájosan fröcsögő bejegyzésben:

“A proktológusok más végbelében, a komcsik más zsebében turkálnak. Az ember egyikkel sem találkozik szívesen, de amíg dokira szükség van az egészséged megőrzéséhez, addig a komcsik arra kifejezetten károsak.”- írja fideszes eleganciával Bács. Elég döbbenetes ez a stílus, és csak megerősíti azt a feltételezést, hogy milyen színvonalú kommunikáció volt itt T. Mészárosék alatt, hát ilyen. Többek között az ilyen színvonal miatt repült ki az alpolgármesteri székből is. Ez aztán az igazi jobboldali, konzervatív retorika? Az a helyzet, hogy egy igazi jobboldali, konzervatív ember fintorogva fordulna el Bácstól az ilyen kijelentések miatt.

Csak tán nem az van, hogy eddig nem szokott hozzá, hogy még az ő vagyonnyilatkozatát is ki lehet kérni? Mit fog majd csinálni, ha majd komolyabb ügyek miatt számoltatják el, ki áll toporzékolni a polgármesteri hivatal tetejére?

Azért majd ha arra kerül a sor, hogy proktológushoz kell fordulnia, remélem, egy jó vastag ujjú doktorhoz fog becsöngetni.

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4515391054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása