NÉGY ÉS FÉL ÉVET IS KAPHAT A SZAMURÁJKARDOS BATTAI TÁMADÓ: Ma tárgyalják az elképesztő ügyet
2020. január 10. írta: Smitt Róbert Író

NÉGY ÉS FÉL ÉVET IS KAPHAT A SZAMURÁJKARDOS BATTAI TÁMADÓ: Ma tárgyalják az elképesztő ügyet

szamurajkardos-tamadas-bpiautosok-hu_1.jpg

Az Érdi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állítja bíróság elé a Százhalombattán szamurájkarddal garázdálkodó negyvenhat éves férfit.

A gyanú szerint tavaly december 13-án, délelőtt, Százhalombattán, a nyílt utcán egy autóvásárlással kapcsolatban kialakult vitába kapcsolódott be a negyvenhat éves férfi testvére oldalán, a hetven éves sértett férfi ellenében.

A vita szóváltássá alakult, a férfi a magával vitt szamurájkard hüvelyével, egy alkalommal, közepes erővel fejen ütötte a sértettet, akinek emiatt szemöldöke felett öt centiméteres repesztett-zúzott, könnyű sérülése keletkezett.

Az Érdi Járási Ügyészség a férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt 2020. január 10-én gyorsított eljárásban az Érdi Járásbíróság elé állítja.

A cselekmények büntetési tétele külön-külön 3 évig terjedő szabadságvesztés, a halmazati szabályokra figyelemmel a büntetési tétel felső határa 4,5 év.

 

Fotó: bpiautósok

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7615402190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása