BRUTÁLIS KÖD ÉRKEZIK ÉRDRE IS: Holnap lesz a legrosszabb a helyzet
2020. január 12. írta: Smitt Róbert Író

BRUTÁLIS KÖD ÉRKEZIK ÉRDRE IS: Holnap lesz a legrosszabb a helyzet

kod.jpg

A látótávolság pár száz méter alá csökken, az előrejelzések szerint hétfőn lesz a legrosszabb a helyzet.

Kelet felől veszi birtokba az országot napról napra fokozatosan a sűrű, tartós, köd. Az előrejelzések szerint hétfőn lesz a legrosszabb a helyzet, aznapra az egész országra kiadták a figyelmeztetést.

Ma már 11 megyére érvényes a veszélyjelzés. Késő délutántól fokozatosan gyengül a légmozgás, így estétől a Dunától keletre sokfelé, másutt csak kevesebb helyen a (zúzmarás) a reggel is tapasztalható köd ismét terjeszkedésnek indulhat. A köddel, rétegfelhőzettel borított tájakon ónos szitálás előfordulhat.

Hétfőn már az egész országban ködös utakon közlekedhetünk.

Helyenként szitálás, ónos szitálás kialakulhat.

A Kisalföld térségében megélénkülhet a déli szél, másutt gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet hajnalban 0 és -6 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország nagy részén 0 és +3, a napos tájakon 4 és 7 fok között alakul.

(infosart)

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3515404518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása