ÉRDI KREATÍV: Ne dobja ki megunt könyvét, adja le a Sas utcában
2020. január 12. írta: Smitt Róbert Író

ÉRDI KREATÍV: Ne dobja ki megunt könyvét, adja le a Sas utcában

konyvek.jpg

Könyv-, lemez és videó cserebere szolgáltatás indított el az ÉTH. A cél, hogy minél kevesebb hulladék termelődjön, minél több dolgot lehessen újra hasznosítani. 

Sajnos az emberek többsége hamar kidobja a megunt, feleslegessé vált könyveit a kukába, pedig sokszor értékes ritkaságra lehet bukkani egy-egy kihajított kupacban, erre gondolt Pató Simon cégvezető, amikor megszületett a fejében az ötlet, hogy új, ingyenes szolgáltatást indítsanak el a helyi és környékbeli lakosok részére.

 A "Nekem már nem, neked talán igen" kezdeményezés lényege, hogy ezentúl a Sas utcai hulladékudvaron lehet leadni azokat a könyveket, bakelitlemezeket, videó- és magnókazettákat, amelyektől szívünk szerint megválnánk. Ezeket egy külön erre a célra kialakított helyiségben tárolják, ahova viszont bárki betérhet nyitvatartási időben, és válogathat az ott leadott "kincsek" közül, hátha talál olyat, amit szívesen hazavinne magával-mondta el Pató.

Reméljük, sok értékes könyvet és kazettát sikerül így megmenteni.

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1315405596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása