HÁTBORZONGATÓ JELENET AZ M0-ÁSON: Ezt nagyon benézte a sofőr (Videó)
2020. január 12. írta: Smitt Róbert Író

HÁTBORZONGATÓ JELENET AZ M0-ÁSON: Ezt nagyon benézte a sofőr (Videó)

auts_m0-as.jpg

Nem egyedi az eset, nemcsak saját magát hozza életveszélyes helyzetbe, hanem másokat is , de másokat az ilyen sofőr.

Az M0-áson, a Liszt Ferenc reptér irányába tapasztalta a bpiautosok.hu egyik olvasója, hogy egy autós péntek este tolatni kezdett, vélhetőlen elnézte a kihajtót.

A portál megjegyzi, hogy sokan amiatt pánikolnak be és keverik magukat és másokat életveszélyes helyzetbe, mert nem fizettek az adott út használatáért.

Fontos tudni, hogy “Az e-matrica utólagos megvásárlása ugyan nem jelenthet visszamenőleges úthasználati jogosultságot, ennek megfelelően az utólag megváltott matrica jogosulatlan úthasználatnak minősül és pótdíj-fizetési kötelezettséget von maga után. Van viszont 60 perc türelmi idő, az úthasználat kezdetétől terjedő 60 percen belül megvásárolt matrica mentességet ad a büntetés alól. “

(infostart)

Fotó: bpiautósok

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7215404592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása