HARC AZ ÉRDI POLGÁRŐRÖK TÍZMILLIÓIÉRT! Macsotay utolsó leheletéig küzd
2020. január 13. írta: BoldogÉ

HARC AZ ÉRDI POLGÁRŐRÖK TÍZMILLIÓIÉRT! Macsotay utolsó leheletéig küzd

macsotaytibor-erdipolgarorseg-hu.jpg

Macsotay Tibor és csapata hatalmas pácba került: ugyanis nagy többséggel kizárták  az  Érdi Városi Polgárőr Egyesületet a Pest Megyei Polgárőr Szövetségből, ami azt jelenti, hogy ha ez jogerőssé válik, jelen formában nem folytathatják tovább működésüket. A szövetség közgyűlés 105 igen, 2 nem és tartózkodás nélkül hagyta jóvá az indítványt.

Az a helyzet, hogy a polgárőrségre vonatkozó törvény szerint a minden polgárőr egyesületnek tagsággal kell rendelkeznie az országos, illetve a megyei szövetségben is, vagyis ha ez bekövetkezik, akkor az érdi polgárőrök jelenlegi formájukban nem folytathatják tevékenységüket. A döntés májusban született, de a Macsotay brigád ezt nem fogadja el, és bíróság előtt szeretne jogorvoslatot.

A szövetség évek óta küzd az érdi polgárőrökkel, mert egyértelmű a szabályozás, hogy a tagszervezetek politikai tevékenységet nem folytathatnak, ami köztudomású, hogy az érdiek esetében nem igaz.

Amit fontos leszögezni ebben az ügyben, hogy a Pest Megyei Polgárőr Szövetségnek nem a érdi egyesülettel van illetve volt problémája, hanem csupán vezetőjükkel Macsotay Tiborral, aki az ex-polgármester és a helyi fidesz részére politikai tevékenységet végzett és végeztetett pár taggal, annak ellenére, hogy nagyon jól tudta, politikailag nem kötelezheti el magát sem az egyesület, sem a vezetője, ezt “honorálta” a szervezet egy szép kizárással. Annak idején mi is írtunk róla, hogyan segítette az érdi polgárőrök vezetője T. Mészárosékat a kampányban, akik nem voltak hálátlanok, minden évben szépen kistafírungozták az egyesületet.

Mielőtt valaki legyintene, mindez 20 milliós összeget jelent az idén, a hosszú évek alatt, mióta a probléma fennáll pedig 100 milliós nagyságrendű támogatást kaptak.

Ezért küzd hát Macsotay az utolsó leheletéig, hiszen ha jogerőssé válik a verdikt, jogosan kérik vissza pénzüket az érdi adófizetők, Tibor pedig megy a levesbe. 

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1615407552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása