DIÓSDRA KERÜLT TÍZ MILLIÓ A FIDESZES SZEXBOTRÁNYBAN! Hogy mik derülnek ki?
2020. január 24. írta: BoldogÉ

DIÓSDRA KERÜLT TÍZ MILLIÓ A FIDESZES SZEXBOTRÁNYBAN! Hogy mik derülnek ki?

orban-takarasban-kubatov-fb-orbanoldala.jpg

Nagy meglepetésre kiderült, hogy van egy diósdi szál is az országos szexbotrányba keveredett volt fideszes Borkai-videó ügyében.

Ez a diósdi szál pedig a Suba gúnynévre hallgató J. Zoltán, aki  megzsarolta Borkai Zsolt ügyvédjét, Rákosfalvy Zoltánt, hogy nála van az a inkrimináló anyag a volt győri fideszes polgármester ellen. 

A videót egyébként többször is eladhatták, de az biztos, hogy a diósdi férfi tízmillió forintot kapott érte. A pénzt Borkaiék dobták neki össze, az ügyletet Rákosfalvy Zoltán egyik ügyvéd partnere papírozta le.

Suba tizenkétmillió forintot kért a felvételért. Rákosfalvy engedett a zsarolásnak, de kétmillió forintot lealkudott, így a diósdi férfi végül tízmillió forintot kapott. A pénzt a hajóút résztvevői dobták össze, fejenként 1,6 milliót fizettek. Mindenki, így Borkai is fizetett.

A SUBÁVAL KÖTÖTT „ÜZLETET” LE IS PAPÍROZTÁK, AMI ARRA UTAL, AZT HITTÉK, Ő AZ EGYETLEN BIRTOKOSA AZ ANYAGNAK.

A „hallgatási szerződést” (ami valójában egy, a videó felhasználási jogával kapcsolatos megállapodás volt) a Rákosfalvy Ügyvédi Iroda istállójához tartozó egyik ügyvéd, dr. Szűcs Mária ellenjegyezte. A megállapodás szövegében J. Zoltán mint a felvétel „szerzője” van feltüntetve.

Rákosfalvyék lényegében a videó felhasználásának jogát vásárolták meg, így próbálták meg bebiztosítani magukat arra az esetre, ha Suba később át akarná verni őket, és a felvétel nyilvánosságra kerülne. Azt nem tudni, miből gondolták, hogy a felvételnek, ami eredetileg amúgy sem Suba megbízásából készült, miért ne lennének másolatai, de egy dolog biztos: tévedtek. 

A Fidesz komoly visszaeséséhez vezető ügyről az Index számolt be egy hosszú háttér összeállítással. 

Fotó: Facebook / Orbán Viktor

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3715425462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása