EGY ÉRDI RENDŐRNŐ “BEVETTE”  TÖRÖKBÁLINTOT: DADA- előadás a Bálint Mártonban
2020. január 27. írta: Smitt Róbert Író

EGY ÉRDI RENDŐRNŐ “BEVETTE” TÖRÖKBÁLINTOT: DADA- előadás a Bálint Mártonban

isi_1.jpg

Általános iskolásoknak tartott előadást a helyi rendőrkapitányság munkatársa.

Az Érdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója, Szatmáriné Berczi Dolóresz a Bálint Márton Általános Iskola és Középiskolában tartott DADA foglalkozást 2020. január 23-án.

A törökbálinti diákok a korosztályuk egyik legfontosabb témájához értek, ami a barátválasztás. Az óra célja a barátság és a barátválasztás megtárgyalása, a személyes kapcsolatok erejének megmutatása, a támogató vagy eltérítő szereplők és szerepek elkülönítése.

A téma feldolgozásában segítséget nyújtott a zene és egy kisfilm, melyek hatására a gyerekek aktív részeseivé váltak az órának. A diákok közösen fejtették meg egy angol filozófus gondolatát, miszerint a barátságnak három édes gyümölcse van: az érzelmi egyesülés, az ítélőképesség támogatása és a kölcsönös segítségnyújtás.

Fotó: police

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2915431036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása