ÉRDI BABAFA-LIGET: Minden csecsemőnek lenne saját fája a városban
2020. január 27. írta: Smitt Róbert Író

ÉRDI BABAFA-LIGET: Minden csecsemőnek lenne saját fája a városban

babafaliget0124.jpg

Hamarosan Érden is elindulhat a babafa-program, aminek a lényege, hogy minden a városban születendő gyermeknek ültetnek egy csemetét, így erősítenék kisgyermekes szülők és az újonnan született gyermekek kötődését Érdhez.

A babafa-programról szóló előterjesztést a jövő heti közgyűlésen tárgyalják. 

A tervek szerint az idei évtől minden Érden született baba kap egy fát, amit a szülei elültethetnek saját kertjükben, vagy nem a családi házas övezetben élnek akkor  az úgynevezett "babaligetben" ültetnek nekik egy csemetét. 

2020-ban is folytatódik Érden a babacsomag program. Amikor a szülők megkapják a csomagot,az önkormányzat értesíti őket a lehetőségről.

Évente két alkalommal ünnepélyes keretek között ültetnék el a babafákat a Papo földeken. Az elmúlt évek statisztikái azt mutatják, hogy Érden körülbelül 700 gyermek születik évente így sok gyönyörű fával gazdagodhat a város. 


Fotó: érdmost

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8615430540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tejmészáros 2020.01.27. 14:50:17

Visszamenőlegesen lehetne igényelni? Sajnos az előző vezetésnek ilyen nem jutott az eszébe... csak a kampánycél volt.... kiszáradt botok vannak a tavalyi nagy faültetési program helyén:(
süti beállítások módosítása