NAGYON MENŐ ÉRDI TOLVAJ: Szörfdeszkákat lopott a standról
2020. január 31. írta: Smitt Róbert Író

NAGYON MENŐ ÉRDI TOLVAJ: Szörfdeszkákat lopott a standról

szirena.jpg

Lopás miatt folyt nyomozás egy érdi férfival szemben, a balatonfüredi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai szerint a 31 éves érdi Sz. Péter egy tihanyi strand öltözőjéből lopott el két SUP deszkát 2018. augusztus 1-jén 18 óra és augusztus 2-án 8 óra között, majd egy évvel később az interneten értékesítette azokat. A sporteszközök tulajdonosa szintén a világhálón tett fel egy hirdetést, melyben az ellopott deszkákat kereste. A vevő a tulajdonos által megadott ismertetőjegyek alapján felismerte, hogy bűncselekményből származó termékeket vásárolt meg, ezért azokat átadta a jogos gazdájának.

Sz. Pétert nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4115448190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása