CSERBENHAGYÁS SZEMTANÚIT KERESIK AZ ÉRDI ZSARUK: Egy fehér kombi fellökött egy biciklist
2020. február 14. írta: Smitt Róbert Író

CSERBENHAGYÁS SZEMTANÚIT KERESIK AZ ÉRDI ZSARUK: Egy fehér kombi fellökött egy biciklist

szirena.jpg

Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja azok jelentkezését, akik szemtanúi voltak annak, ahogy egy fehér színű kombi, hátul sötétített üvegezésű, ismeretlen rendszámú gépkocsi fellökött egy biciklistát a Velencei út és az Írnok utca kereszteződésében január 8-án 7:30-kor.

Lapunkhoz eljuttatott levelében az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya arról tájékoztat, hogy nyomozást folytatnak segítségnyújtás elmulasztása bűntettével ismeretlen tettes ellen, aki 2020. január 8-án 07:30-kor az Írnok utcából balra, a Velencei útra kanyarodva fellökött egy, a Velencei úton kerékpározó embert. A biciklis a baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen rendszámú, fehér színű, valószínűleg kombi, hátul sötétített üvegezésű gépjármű vezetője azonban megállás nélkül továbbhajtott.

A rendőrség várja a baleset szemtanúinak, valamint annak a barna színű Opelnek a sofőrét, aki később segítséget nyújtott a kerékpárosnak a 06-23-427-510 (hivatali munkaidőben), illetve a 112-es hívószámon.

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6215474046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása