T.MÉSZÁROS A KORONAVÍRUSTÓL IS POLITIKAI TŐKÉT REMÉL? Azt hiszi, Szent Korona-vírus?
2020. február 28. írta: Smitt Róbert Író

T.MÉSZÁROS A KORONAVÍRUSTÓL IS POLITIKAI TŐKÉT REMÉL? Azt hiszi, Szent Korona-vírus?

t_meszaros-andras-erd-polgarmester-exkluziv-1.jpg

Azért ezeknek a fideszeseknek van bőr az orcájukon, nagyon úgy néz ki, hogy még a koronavírusos hisztiből is politikai tőkét akarnak kovácsolni, komolyan mondom, az agyam eldobom. 

T Mészáros András volt polgármester a saját Facebook-oldalán osztogatja a tanácsokat, mit kell tennie az embereknek ilyenkor, hogy megelőzzék a betegséget meg ilyenek. Amivel még nem is lenne semmi baj, sőt felelős politikus ilyenkor kiveszi a részét belőle, hogy minél több polgárhoz eljussanak a hasznos információk.

korona_virus.jpg

Na, de a kép háttere! Amit Bandi atyánk kirakott, ugyanaz a szín-sablonos háttér, ami a Fidesz választási plakátjain szokott lenni. Most tényleg: ebből a járványból, ami már most a fél országot a pánik birodalmába kergette, miért kell politikai hasznot húzni? Vagy T. Mészáros már csak ebben tud gondolkodni, hogy mindennek aktuálpolitikai színezet kell adni? Vagy lehet, hogy fentről kapta az ukázt, hogyha a járványról kommunikál csak fideszes háttérrel teheti? Ha ez így van, az különösen súlyos paranoiát mutat. 

Azért ebből csak ki kellene hagynia a személyes érdekeket, nem? Hol van ilyenkor a keresztényi alázat, amikor a segítségnyújtás is csak ilyen szinten (szint alatt) megy?

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3515495514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tejmészáros 2020.02.28. 12:40:35

Maradj otthon Bandi, az a legjobb a városnak!
süti beállítások módosítása